Bedrijven

Film etc. maakt bedrijfsfilms voor presentatie, website, YouTube, FaceBook, etcetera. In elke gewenste duur en vorm. Aangepast aan uw wensen. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Bekijk ons portfolio op het gebied van bedrijfsfilms!

Klik op onderstaande button!

Naar het portfolio!


Bedrijven

Een bedrijfsfilm brengt uw bedrijf letterlijk in beeld bij uw klanten en maakt duidelijk welke extra service en aantrekkelijke mogelijkheden uw bedrijf biedt. Een overtuigende visuele weergave in beeld en geluid.

Wij maken bedrijfsfilms voor presentatie, website, YouTube, FaceBook, etcetera. In elke gewenste duur en vorm. Aangepast aan uw wensen. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Wij maken bijvoorbeeld ook heel korte filmpjes voor uw website. Om uw bedrijf of winkel op een andere manier aan uw klanten te laten zien.

Ook kunt u uw product(en) door middel van een documentaire onder de aandacht brengen van uw klanten. Daardoor ontstaat een hele nieuwe kijk op uw product en de totstandkoming ervan. Een documentaire biedt een minder commerciële setting voor uw product dan bijvoorbeeld een commercial. Dat werkt heel overtuigend.
De duur en opzet van de film kunnen worden aangepast aan uw mogelijkheden.

Voor makelaars bieden wij de mogelijkheid om voor Euro € 295,- een korte film over een te koop staand pand te maken. Kijk voor meer informatie onder “Doucmentaires”.

Klik op onderstaande button om vrijblijvend informatie aan te vragen, of een afspraak te plannen. Wij komen graag bij u langs!

Contact!